Julemarked på Røros 2018

Bli med oss til julemarkedet på Røros

Vi har gleden av å ta dere med på en 6 dagers tur til Julemarked på Røros, komplett med en tur innom Sverge for litt julehandel. Vi skal også være med på julebord i Valldalskoia der vi reiser inn med hest og slede. Et besøk på Skottgården blir det også anledning til, dette er en gammel ferdasgård og skysstasjon.

Dag 1

Mandag 3. desember.
Vi kjører fra Os og Bergen via Voss og over Filefjellet. Vi tar lunsj på Haabakken Kafé. Turen går videre til Gjøvik for middag og overnatting på hotell.

Dag 2

Tirsdag 4. desember.
Etter en god frokost reiser vi videre kl. 09:00 mot Røros. Turen går via Alvdal med en god lunsj på Alvdal Taverna. Så ankommer vi Vauldalen Fjellhotell der vi skal tilbringe 3 netter. Her får vi en herlig middag, kaffe og på kvelden blir det naturligvis muligheter for en svingom.

Dag 3

Onsdag 5. desember.
Denne dagen reiser vi til Sverge etter frokost. Her blir det muligheter for handling. Etter handlingen er ferdig drar vi for å besøker Fjellmuseet i Fundalen. Her får vi servert litt å smake på før vi drar tilbake til Norge. På veien til Røros stopper vi ved Skottgården, en gammel skysstasjon. Her får vi orientering om hvordan en ferdagård blir drevet, og om hest og hestetransport. Vi får også servert en enkel tradisjonslunsj.
Dagen blir avsluttet på Vauldalen Fjellhotell med middag og sosial samvær.

Dag 4

Torsdag 6. desember.
Tid for julemarked. Denne dagen reiser vi til Røros sentrum for å se på julegatene og julemarkedet. Dette er en opplevelse som absolutt er verd et besøk. Retur til hotellet ca. 15:30. Etter en pause på hotellet blir vi hentet med hest og slede, og fraktet ca. 20 minutter gjennom skogen til Volldalskoja der vi får et herlig julebord. Etter mat og underholdning går turen tilbake til hotellet, også nå med hest og slede.
Vel fremme på hotellet fortsetter kvelden nede i peisstua med bar og dans til orkester.

Dag 5

Fredag 7. desember.
Tid for å tenke på hjemveien. Etter frokost setter vi oss i bussen og drar ca. kl. 09:00. Turen går via Alvdal hvor vi spiser lunsj. Etter lunsj kjører vi via Elverum og Hamar til Fagernes, der vi tar inn på Hotell Valdres Scandic. Her spiser vi middag og slapper av for å gjøre oss klar for siste etappe hjem neste dag.

Dag 6

Lørdag 8. desember.
Turen går hjemover over Fillefjell og med lunsj stopp ved Sogneporten. Deretter går turet rett hjem til Bergen og Os.

 

Pris: fra kr. 8700,-
Tillegg for enkeltrom kr. 1450,-

Ta kontakt for mer informasjon – eller for å melde deg på!

Bruk kontaktskjemaet, send oss en epost på post@osbuss.no, eller ring oss på tlf: (+47) 56 30 99 80

 

Spørsmål?

Ta kontakt med oss for å melde deg på, eller hvis du har spørsmål rundt turen.

Bruk kontaktskjemaet under, eller kontakt oss på epost eller telefon!

Last ned programmet for utskrift.

E-post: post@osbuss.no
Tlf: (+47) 56 30 99 80