Om oss

Om Osbuss AS

Vi har formidlet bussreiser til firmaturer, private arrangementer og sightseeing i Bergen siden 1995. I 2008 kjøpte vi opp bussdelen til Centrum Bilutleie, og i 2014 kjøpte vi opp Bergen Guideservice. Pr. i dag har vi 24 busser og én limousin disponibelt for våre kunder.

I desember 2009 startet vi opp datterselskapet Sightseeing Bergen AS som kjører sightseeing-ruter i Bergen sentrum hver dag i sommerhalvåret.

Osbuss AS er en profesjonell leverandør av transporttjenester, og har en solid stab som alltid setter kunden og sikkerheten i fokus. Bemanningen består av 25 fast ansatte og 9 reservesjåfører, og vi sørger for kontinuerlig, faglig oppdatering av vårt personale for å gi våre reisende den best mulige komfort og kundebehandling.

Våre service-innstilte og dyktige sjåfører har lang erfaring, og smilet er aldri langt unna. Vi tilrettelegger turene for hver enkelt gruppe passasjerer og tilbyr også spesielt tilrettelagte busser for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Bussene er moderne og holder høy standard, med alle nødvendige fasiliteter ombord. Med Osbuss kommer dere fram til riktig tid, og er sikret en behagelig og sikker reise, enten du er på vei til jobb, på blåtur, langtur, eller på sightseeing.

Ansatte

Vi har for tiden 34 dyktige ansatte, både heltid- og deltidssjåfører. I tillegg har vi tre personer i administrasjonen, og en mekaniker tilgjengelig.

Ledelsen i Osbuss

Arne Bogevik, daglig leder
Kenneth Valle, trafikkleder
Rolf Johannesen, salg og markedsføring

Hvorfor velge oss?

  • Dyktige sjåfører med lang erfaring
  • Sikkerhet i fokus
  • Konkurransedyktige priser
  • Punktlighet og komfort
  • Gode referanser
  • God service i alle ledd
  • Nye, komfortable busser

bergen_tourist_boardrgf