Sightseeing Bergen

Sightseeing i Bergen

Cabriolet-bussene til Sightseeing Bergen er perfekt for venner eller forretningsforbindelser. De flotte blå bussene med åpent dekk på toppen, setter standarden for god stemning på rundtur eller guidet tur. Vis fram vakre Bergen by eller storslått natur mellom de syv fjell. I perioden 2. mai til 15. september kjører vi faste sightseeing-ruter i Bergen by. Vi har en lukket og fire åpne cabriolet-busser tilgjengelig. Disse har fasiliteter som stereoanlegg og GPS-styrt guide-anlegg på 8 ulike språk. Bussene har 34 sitteplasser. Bussene er også tilgjengelige for utleie ved private arrangement, og kan leies med sjåfør.

På ruten, som går fra Skoltegrunnsterminalen til Sandviken, får de reisende se Bryggen, Torget, Akvariet, Fredriksberg festning, Teateret, Fløyen (Nedre stasjon) og Bergenhus festning. Maken til sightseeing i Bergen finnes ikke. Rutenett og timetabell finnes på websiden til Sightseeing Bergen.

Spørsmål?

Du er velkommen til å ta kontakt med oss for priser, forespørsler og eventuelle spørsmål du måtte ha om våre kjøretøy og ruter.

Kontaktinformajson

Postadresse: Postboks 19, 5206 Os, Norway
Besøksadresse: Industriveien 47, Os, Norway
E-post: tur@tide.no
Tlf: (+47) 55 23 87 00

24 timers vakttelefon: (+47) 48 10 31 00